Nederlandse Korfbalscheidsrechters Vereniging

Wisselingen Redactie NKSV

De redactie van de NKSV had een groot personeelstekort. Allereerst hebben we tot ons grote verdriet afscheid moeten nemen van onze redacteur Ron Landwier. Zijn overlijden is voor ons een groot gemis. Ook Berby Hanekamp heeft de redactie verlaten. Ze heeft een werkgever gevonden, waarvoor ze aan de slag gaat. De NKSV wil beide bedanken voor hun inzet op de redactie.
De redactie van de NKSV heeft een nieuw lid kunnen vinden, die een belangrijke bijdrage voor het blad ‘De Scheidsrechter’ komt leveren. Robert van Gorkum gaat op de redactie aan de slag. Hij wil op zijn manier een bijdrage leveren, om de allure van ‘De Scheidsrechter’ te vergroten. Robert is afkomstig van de korfbalvereniging KV ELKV uit Etten Leur en scheidsrechter in District Zuid-West. Voorheen heeft hij al gewerkt voor de redactie van Korfbal NL.
De NKSV wenst Robert een fijne tijd op de redactie.