Nederlandse Korfbalscheidsrechters Vereniging

Bestuursleden gezocht!

logo_NKSV
Een aantal bestuursleden heeft de “pensioen gerechtigde leeftijd” bereikt, maar belangrijker nog: hun reglementaire zittingstermijn zit er op. We zoeken voor de opvolging een aantal heren en dames dat zitting wil nemen in het bestuur van de NKSV,
De NKSV is een ambitieuze vereniging met circa 600 leden. De NKSV behartigd de belangen van alle (assistent) korfbalscheidsrechters en beoordelaars/ waarnemers.
Per korfbalseizoen worden er vier magazines uitgegeven en we hebben sinds kort een vernieuwde website die op dit moment in goede handen is, Regelmatig wordt er overleg gevoerd met het KNKV en zijn we vertegenwoordigd binnen de DWA’s in de districten. Al deze activiteiten vragen aansturing en uitvoering vanuit het bestuur van de NKSV. Het bestuur vergaderd vier á vijf keer per seizoen.
Voor inlichtingen en aanmelding kunnen jullie contact opnemen met ondergetekende.
Voorzitter NKSV
Herman Scholten
mobiel: 06 16 10 42 67
 logo_NKSV klein