Nederlandse Korfbalscheidsrechters Vereniging

Super ontvangst!

De week van de korfbalscheidsrechter is zondag 16 november van start gegaan. Een week met verschillende sportcafe’s georganiseerd door de NKSV voor scheidsrechters, officials en andere belangstellenden. De clubs is gevraagd extra aandacht te besteden aan de ontvangst en begeleiding van scheidsrechters en officlals.

Op zaterdag 15 november is er een scheidsrechter heel erg foto1netjes verzorgd. Bij KCC/Delta Logistiek in Capelle aan de IJssel werd de scheidsrechter bij binnenkomst ontvangen met koffie/thee. Bij het overhandigen van de sleutel voor de keurige kleedkamer werd het scheidsrechterskoppel ook direct voorzien van een sportdrankje voor de wedstrijd.

foto2In de kleedkamer lag er tevens een marsreepje en een mandarijn klaar en in de rust wederom een mandarijn en een sportdrankje. Na afloop werden de scheidsrechter en zijn assistent voorzien van een drankje. Veel clubs zouden hier een voorbeeld aan kunnen nemen. Een kleine moeite om een scheidsrechter de waardering te geven die zo hard nodig is.

Wil je meer weten over scheidsrechtersontvangst of de sportcafés kijk dan in het menu bij Ontvangst onderzoek of neem contact op met Kees Schouten (k.schouten@nksv.org).

Heb jij als scheidsrechter iets bijzonders meegemaakt bij je ontvangst? Laat het ons weten en mail je ervaring naar Kees Schouten (k.schouten@nksv.org) of vul het meldingsformulier in.